Terug van weggeweest

Twee hele maanden heeft er complete radiostilte geheerst op TwoPennies.nl. Geen enkele blogpost geplaatst en ook zelf geen blogs gelezen. De reden? Vakantie en een burn-out.

Een tijdje zat ik al niet zo lekker in mijn vel. Twijfels over opleiding, carrière, werkdruk en wat we privé nou eigenlijk willen in ons leven heeft er voor gezorgd dat de spreekwoordelijke emmer is overgelopen en ik het allemaal even niet meer zag zitten. Het feit dat ik me na een week werken na de vakantie alweer compleet uitgeblust voelde was signaal dat ik iets moet veranderen. Inmiddels zit ik een tijdje thuis van werk en begin ik weer tot rust te komen. Ontdekken wat ik nu eigenlijk écht belangrijk vind in het leven en plannen maken hoe ik dat kan realiseren is op dit moment prioriteit nummer 1.

De komende tijd zullen er blogs verschijnen over mijn zoektocht, de twijfels en dilemma’s die er in mijn hoofd afspelen. Ik denk dat dit goed past bij waarom we begonnen zijn met TwoPennies.nl: namelijk de combinatie van geldzaken en gelukkig zijn. Onze financiële situatie speelt namelijk een grote rol in de dilemma’s en mijn zoektocht naar geluk. Ik hoop dat het van me afschrijven mij helpt met het verkrijgen van de nodige inzichten, maar dat het ook een inspiratie kan zijn voor andere mensen die zich in dezelfde situatie bevinden.

Dit vind je misschien ook leuk

Deel viaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

One Reply to “Terug van weggeweest”

  1. Goed dat je de burn-out herkend en niet nog langer bent blijven doorlopen met deze klachten, want het heeft op een gegeven moment invloed op alles wat je doet en denkt… Alle succes gewenst met jullie keuzes, ik hoop dat er een juiste beslissing uit komt rollen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *