We’re back!

Long time no see! We zijn een héééle tijd niet meer actief geweest met bloggen en het lezen van andere blogs. Excuses daarvoor. Druk met werk, toekomstplannen en wat mindere privé omstandigheden die veel tijd en energie hebben gekost (maar inmiddels gelukkig helemaal zijn opgelost).

Inmiddels hebben we alles weer op de rit en weer tijd en energie voor onze hobby’s. Hoog tijd om online weer iets van onszelf te laten horen dus!

Het bloggen komt wel op een iets lager pitje te staan zodat we het goed kunnen blijven combineren met onze banen. Maar je hoeft geen radiostilte van 4 maanden meer te verwachten. Ons doel is om de komende tijd regelmatig, minimaal eens per twee weken, een artikel te publiceren. Deze week zullen we een update van onze nettowaarde delen, gelukkig heeft de stijgende lijn ondanks alle hectiek wel doorgezet.

Bedankt voor jullie geduld en de berichtjes die we in de tussentijd hebben ontvangen. We zullen overal snel op reageren en hopelijk vergeven jullie ons onze afwezigheid!


Dit vind je misschien ook leuk


3 Replies to “We’re back!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.